Home / Hoe werkt het?

Hoe werkt de BellyAttack?

De BellyAttack werkt met infrarood-dieptewarmte. Deze techniek dringt diep door in het lichaam door en activeert de watermoleculen. Deze actieve watermoleculen verhogen de bloedcirculatie en de efficiëntie van het metabolisme waardoor afvalstoffen sneller en efficiënter worden afgevoerd. Door tijdens het sporten gebruik te maken van de BellyAttack zal de doorbloeding toenemen in het gehele lichaam, hierdoor wordt de algehele vetverbranding aangesproken. Wanneer je op de gewone manier gaat bewegen zoals je gewend bent, blijft de buik altijd koud; dat wil zeggen dat er in dit gebied een slechte doorbloeding is. Dit is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist op die plek af te vallen.

Wanneer je in combinatie met infrarood-dieptewarmte gaat sporten bereik je dubbel zoveel resultaat in hetzelfde uur. Door te sporten met de draadloze BellyAttack kun je tijdens jouw favoriete groepsles of fitnesstraining 100% meer resultaat halen!

Je zult merken dat je binnen vier weken al zichtbaar resultaat heeft. Tot wel 2 kledingmaten minder!

De BellyAttack kan gebruikt worden met:

• Groepstrainingen zoals: aerobics, spinning, danslessen etc.
• Een loopband, fiets of tijdens het roeien
• Individuele fitnesstrainingen
• Squash

Het 4 weken traject van de BellyAttack

Ga aan de slag met het 4 weken traject van de BellyAttack en ervaar het verschil! Door gebruik te maken van de bijgeleverde begin -en eindtest formulieren in het consumentenpakket kun je zelf precies je behaalde resultaten bijhouden. Wij raden aan om gedurende 4 weken, 3 keer per week minimaal 45 minuten gebruik te maken van de BellyAttack tijdens het sporten, in je favoriete groepsles of tijdens het hardlopen. Na deze 4 weken voer je de metingen opnieuw uit en je zult versteld staan van de behaalde resultaten!

De BellyAttack heeft niet alleen een positief effect op de vetverbranding maar heeft nog veel meer andere positieve effecten op het lichaam, zoals het verminderen van rugklachten, sneller herstel na ziekte, bevordering van soepele spieren en gewrichten en voert gifstoffen af uit het lichaam waardoor je je veel energieker zal voelen!

Bestel vandaag nog de BellyAttack in onze webshop!

Het BellyAttack traject volgen bij een van onze aangesloten BellyAttack centers? Klik hier en doe de postcodecheck voor een aangesloten BellyAttack Center bij jou in de buurt.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing