Home / Retourvoorwaarden

Retourvoorwaarden BellyAttack/LegAttack

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing bij het retourneren van de BellyAttack of LegAttack.

U heeft het recht om uw bestelling te annuleren tot 14 dagen na ontvangst van het product, mits ongebruikt, Het volledige aankoopbedrag wordt gecrediteerd wanneer het product compleet met alle accessoires is ontvangen.

De BellyAttack en LegAttack zijn hygiëne producten. Indien u het product heeft gebruikt wordt de bestelling definitief en kan het product niet meer geretourneerd worden.

Enkel de kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket. Raadpleeg uw vervoerder voor de tarieven.

Indien u gebruikt wilt maken van uw herroepingsrecht dient u het product inclusief alle bijbehorende accessoires en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking te retourneren aan BellyAttack B.V.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht dient u contact op te nemen met onze klantenservice via info@bellyattack.com.

Het aankoopbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van het product teruggestort (mits de retourzending in goede orde is ontvangen zoals hierboven beschreven).

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing